A megrendelések házhozszállítását a Magyar Posta, illetve vagy futár végzi.
Kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben elérhető, azaz 10.00- 19.00 óra közötti  kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedjen megadni (akár a lakás, akár a munkahelyi címét, tel. számát).

A kézbesítés sikerességéhez fontos:
1. Ha szállítási címként a munkahelyi címét jelöli meg, kérjük feltétlenül tüntesse fel a cég nevét a szállítási cím megadásánál (akár ismételten  a Megjegyzésbe is beírhatja), így a kézbesítő biztosan meg fogja találni.
2. Ha a szállítási címen, a kapucsengőn nem az Ön, azaz nem a Megrendelő neve szerepel, kérjük ezt is jelezze. A rendelés során a „Megjegyzésbe” a kapucsengőn található név megjelölésével. Ezt az információt rá fogjuk írni a csomagra.
Abban az esetben, ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen és meghiúsul a kézbesítés:
– A Magyar Posta által megkísérelt kiszállítás esetén az értesítőn megjelölt postán kell átvenni a csomagot 5 napon belül

Szállítási határidő:
-ha az ön által rendelt áru raktáron van, akkor a megrendelés beérkezésétől számított 3-5 munkanap. Banki átutalás esetén, a vételár bankszámlánkon történt jóváírását követő 3-5 munkanapon belül történik.
-ha az ön által rendelt áru nincs raktáron, akkor e-mailben vagy telefonon egyeztetett határidőn belül.

Szállítási díj:
A szállítás költsége a csomag súlyától függően változik.
A csomag súlyától függetlenül, ha a vásárlás értéke meghaladja a 25000 Ft-ot, akkor a szállítás költségeit átvállaljuk, így a szállítás önnek ingyenes (utánvét esetén a beszedési díj Önt terheli).

Fizetési módok:
A megrendelt termékek árát és a szállítási díjat az alábbi módokon egyenlítheti ki:
– személyesen Pikk Dáma Teakereskedés 1152 Budapest Szentmihályi ut 131 / Pólus Center/ , készpénzzel  a helyszínen a csomag átvételekor,
– utánvét esetén készpénzzel, a csomag átvételekor,
– banki átutalással a megrendelés visszaigazolása után,
– ha banki átutalás esetén a pénztári befizetést választja, akkor a számlavezető bankunkat kell felkeresnie.
A szállítási határidőt ebben az esetben az átutalás teljesítésétől számoljuk.
Átutaláskor az alábbi bankszámlaszámra legyen kedves utalni: 11715007-21520747 a számlavezető bank, az OTP  bank, a számlatulajdonos pedig a Pikk Dáma teakereskedés Bt

Az oldalon feltüntetett árak magyar forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Általános szerződési feltételek:

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre a pikkdamatea.hu webshop  (Pikk Dáma teakereskedés Bt.), mint Eladó és a megrendelő, mint Vevő között.
Cégadatok:

Cégnév:Pikk Dáma Teakereskedés Szolgáltató Betéti Társaság 2000. Szeptember 28.
Telephely:Pólus Center Szentmihályi út 131 Budapest 1152.
Tel.: 06705502772
E-mail címe:polustea kukac gmail.com
Weboldal címe:www.pikkdamatea.hu
Adószám:20900256-2-42
Cégjegyzékszám:                                       Cg. 01-06-786583
Bankszámlaszám:OTP bank

11715007 21520747

A cég nyilvántartását vezető bíróság:Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Weboldal: www.pikkdamatea.hu
E-mail:  polurendel@gmail.com
Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt termékeket a Megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni a megadott szállítási határidőn belül.
A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a futár/postai kézbesítő részére kifizetni, amennyiben nem banki átutalással történt a fizetés.

Elállás joga
A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 8 napon belül a Vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától./kivéve bontott élelmiszer/ Ebben az esetben az Eladó köteles az áruért kifizetett vételárat visszatéríteni a Vevőnek az elállást, ill. az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik. A Vevő pedig köteles az árut eredeti állapotában az Eladónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket.

Garancia
Az Ön által megrendelt termékekre garanciát vállalunk. Ha a megrendelt áru hibás vagy a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ehhez kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Vevőszolgálattal és küldje vissza a terméket a számlával együtt címünkre, a mi költségünkre. Ha a cserelehetőségét nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük Önnek.

Adatvédelem
A Pikk Dama Teabolt Bt. a birtokába került adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azokat tovább.

Jognyilatkozat
A pikkdamatea.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldal) a Pikk Dama teakereskedés bt.
(a továbbiakban: Üzemeltető) működteti. A weboldalt az Internet közcélú hálózatán a http://www.pikkdamatea.hu címen lehet elérni. Az oldal linkgyűjteményei tekintetében az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében az adott linkhez tartozó oldal szerkesztői minősülnek szolgáltatónak. A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. A weboldal használata kizárólag ezen feltételeknek és szabályoknak megfelelően történhet. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az Üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldal nyitóoldalán megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja.

1. A www.pikkdamatea.hu oldalak felhasználásának feltételei
1.1 A www.pikkdamatea.hu oldalak megjelenítésére, működésére és fenntartására vonatkozó műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb (például az oldalak formai és tartalmi felépítésével, a tartalmi elemek elnevezésével, színelrendezésével kapcsolatos) megoldások, a www.pikkdamatea.hu oldalakon feltüntetett, felhasznált és a www.pikkdamatea.hu oldalakkal egyébként kapcsolatos adatok, információk, ikonok, logók, védjegyek, domain nevek és egyéb megjelölések a Magyarországon hatályos jogszabályok és nemzetközi szerződések és egyezmények által biztosított keretek között jogvédelemben részesülnek és azok tekintetében minden vagyoni jog kizárólag az Üzemeltetőt illeti.
1.2 A www.pikkdamatea.hu oldalakon elérhető tartalom eltérő megjelölés vagy utalás hiányában az Üzemeltető szellemi alkotását illetve szerzői jogvédelmet élvező művét képezi és az Üzemeltető külön kifejezett írásbeli engedélyének hiányában kizárólag a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően használható fel. Az ilyen felhasználás kizárólag magáncélból történhet és jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja. A magáncélú felhasználás körében a http://bigbenteahaz.hu oldalak felhasználója – az on-line hozzáférésen túl – kizárólag azok egyes részeinek a felhasználó által az Internet-hozzáféréshez használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására jogosult, de kifejezetten nem jogosult az adott tartalom így többszörözött részének az újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és/vagy formában történő másolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.
1.3 A www.pikksamatea.hu oldalak tartalmának a fentieken túlnyúló többszörözéséhez, másolásához vagy ezzel kapcsolatban framek használatához (vagy egyébként a www.pikkdamatea.hu oldalak tartalmának harmadik személyek által történő saját tartalomkénti feltüntetéséhez) az Üzemeltető nem járul hozzá. Kivétel ez alól a www.pikkdamatea.hu oldalak bármely elemének hivatkozások (linkek) útján történő elérhetővé tétele, mindaddig amíg a www.pikkdamatea.hu oldalak valamelyikére mutató linket tartalmazó weboldalon (linkelő weboldal) a harmadik személy felhasználó közvetlenül a www. pikkdamatea.hu oldalakra mutató link mellett jól láthatóan elhelyezi a www. pikkdamatea.hu  nyitóoldalára (http://www. pikkdamatea.hu ) mint az adott link megjelölt forrására mutató linket is (a „forrás: www. pikkdamatea.hu ” megjelölés feltüntetésével), és ezen link megfelelő működéséről, hozzáférhetőségéről folyamatosan gondoskodik.

2. Felelősség a szolgáltatásért
2.1 A www. pikkdamatea.hu  oldalak tartalma elsősorban tájékoztató jellegű és azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. Az Üzemeltető nem garantálja, hogy a www. pikkdamatea.hu  oldalakon található funkciók zavartalanul működnek és hibamentesek, hogy az észlelt hibák kijavításra kerülnek, illetve, hogy a www. pikkdamatea.hu  oldalak vagy az annak elérését biztosító szerver vírusmentes és/vagy nem tartalmaz egyéb ártalmas komponenst.
2.2 Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (elektronikus kereskedelmi törvény) rendelkezéseivel összhangban az Üzemeltető nem ellenőrzi az általa linkek formájában hozzáférhetővé tett információk tartalmát és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
2.3 Az alábbi pontok érintetlenül hagyása mellett az Üzemeltető teljes mértékben kizárja a felelősségét a www. pikkdamatea.hu oldalak használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkezett közvetlen vagy közvetett károkért. Az Üzemeltető kifejezetten nem vállal felelősséget a felhasználók által az egyes levelező fórumokban és az ehhez hasonló szolgáltatások keretében elhelyezett hozzászólásokért, azok tartalmáért és fenntartja a jogot, hogy azokat ne közölje vagy bármikor előzetes értesítés nélkül eltávolítsa az adott szolgáltatásra az Üzemeltető által meghatározott szabályok szerint. Ugyanez vonatkozik a felhasználók által a www. pikkdamatea.hu  oldalakon elhelyezett vagy e célból elküldött hirdetésekre és egyéb üzenetekre is. Az Üzemeltető semmilyen esetben nem felel a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért, károkért ideértve a www. pikkdamatea.hu  oldalakon elektronikus formátumban küldött üzenetek megsemmisüléséért, késedelmes megérkezéséért vagy az ezek által okozott károkért. Az információs rendszerek biztonságát sértő magatartásokkal (ideértve a vírusok vagy egyéb károkozásra alkalmas szoftverek használatát vagy terjesztését, az Üzemeltető birtokában lévő személyes és egyéb adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést, azok megsemmisítését, károsítását vagy nyilvánosságra hozatalát és egyéb hacker- tevékenységeket is) okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért az Üzemeltető felelősségét kizárja. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy más személy valamely más harmadik személyek jogait vagy jogszabályt sértő tartalmat helyezett el a www. pikkdamatea.hu  oldalakon, a jogsértő tartalmat akár előzetes figyelmeztetés nélkül is eltávolíthatja és az esetlegesen keletkezett károkért és valamennyi egyéb következményért való felelősséget az adott tartalom elhelyezéséért felelős személyre hárítja. Amennyiben szükséges, az eljáró hatóságoknak az Üzemeltető minden tőle telhető segítséget megad a jogszabályokat és harmadik személyek jogait sértő cselekmények elkövetői kilétének megállapításához. Az Üzemeltető a törvény 13. §-a által szabályozott értesítési és eltávolítási eljárás esetében és során a legteljesebb mértékben együttműködik a jogsérelmet szenvedett jogosulttal. Ezen felül az Üzemeltető az általa elérhetővé tett hivatkozások illetve az azok által elérhető weboldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal.

3. A felhasználási feltételek megsértésének jogkövetkezményei
www. pikkdamatea.hu  oldalak felhasználásának feltételeit rögzítő szabályok megsértése esetén az Üzemeltető haladéktalanul megteszi a jogsérelem vagy jogszabálysértés által szükségessé tett jogi lépéseket, vagyis polgári jogi igények esetén peres eljárást kezdeményez és megfelelő esetben megindítja az elektronikus kereskedelmi törvényben szabályozott értesítési és eltávolítási eljárást, bűncselekmény gyanúja esetén feljelentést tesz, egyéb esetben értesíti az ügyben hatáskörrel rendelkező hatóságot és az eljáró szervekkel együttműködik.

4. Adatvédelmi szabályok
4.1 A www. pikkdamatea.hu  oldalak meghatározott részeihez való hozzáférést az Üzemeltető regisztrációhoz köti, melynek során az Üzemeltető a felhasználó személyes adatainak birtokába juthat, de a www. pikkdamatea.hu  oldalakon történő adatszolgáltatás minden esetben önkéntes. Az adatok felhasználásának módjáról és céljáról az Üzemeltető általában a regisztrációs vagy azon az oldalon tájékoztatja a felhasználót ahol az adatok megadására sor került.
4.2 A www.pikkdamatea.hu oldalakra ellátogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülnek. Ezeket az adatokat az Üzemeltető kizárólag statisztikák készítésére használja fel, például annak megállapítása céljából, hogy a www. pikkdamatea.hu  oldalak mely részét milyen gyakran látogatják a felhasználók és alkalmanként mennyi időt töltenek ott. Az IP-címeket az Üzemeltető semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személyesen beazonosítható lenne, ugyanakkor meghatározott esetekben ezek a címek és a naplófájlok személyes adatnak minősülnek.
4.3 A www. pikkdamatea.hu  oldalak egyes részeinek letöltésekor az Üzemeltető kisméretű, adott esetben személyes adatokat is tartalmazó adatfájlokat (cookie) telepít a felhasználó számítógépére adatfeljegyzés, a felhasználó azonosítása és további látogatásainak megkönnyítése céljából. A felhasználó az Internet hozzáféréshez használt böngészőjében beállíthatja hogy értesítést kapjon arról, ha az Üzemeltető cookie-t kíván elhelyezni a számítógépén és a cookie-k küldését bármikor meg is tilthatja. Ugyanakkor a cookie-k el nem fogadásakor egyes oldalak nem működnek tökéletesen, illetve előfordulhat, hogy a felhasználó nem kap jogosultságot bizonyos adatokhoz való hozzáféréshez. A cookie-kal kapcsolatban további információ a http://www.cookiecentral.com címen található.
4.4 A felhasználó által a regisztráció során megadott és egyébként az Üzemeltetőhöz került személyes adatok kezelése tekintetében az Üzemeltető a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartja. Az Üzemeltető ennek megfelelően a felhasználó adatait kizárólag abban a körben kezeli és tartja nyilván, melyhez a felhasználó kifejezett hozzájárulását adta. Az Üzemeltető a tudomására jutott személyes adatokat semmilyen körülmények között nem teszi – a felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – harmadik személy számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés esetét, illetve amikor a személyes adat megadása kifejezetten a www. pikkdamatea.hu  oldalakon való nyilvános közzététel céljából történt (például hozzászólás vagy hirdetés). A személyes adatokat a felhasználás céljának megszűnése vagy a felhasználó kérése esetén az Üzemeltető megsemmisíti. Ezenkívül az Üzemeltető bármikor kész arra, hogy a felhasználónak az Üzemeltető által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást adjon vagy azokat erre irányuló kérés esetén módosítsa.
4.5 A www. pikkdamatea.hu oldalak megtekintésével a felhasználó és az Üzemeltető távközlési eszköz útján létesített egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (Internet) történik. Ez az Üzemeltető részéről fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé. Ennek megfelelően az Üzemeltető az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez a www. pikkdamatea.hu oldalakat elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a birtokába jutott személyes adatokat és egyéb információkat üzleti titokként köteles kezelni. Az Üzemeltető a felhasználó által a www. pikkdamatea.hu  oldalak igénybe vételével az Interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja. Amennyiben az Üzemeltető tudomást szerez arról, hogy a felhasználó valamely harmadik személy jogait vagy egyébként a jogszabályokat sértő módon a regisztráció során vagy egyébként más személyes adatait adja meg, a www. pikkdamatea.hu  oldalakon nyilvánosan hozzáférhető vagy jogellenesen megszerzett személyes vagy annak nem minősülő adatokat harmadik személyes jogait vagy jogszabályt sértő módon használja (pl. spam) vagy egyébként a jelen adatvédelmi szabályokat megszegte illetve www. pikkdamatea.hu  oldalak használata során kárt okozott, az Üzemeltető megteszi a szükséges jogi intézkedéseket az okozott kár megtérítése valamint a fenti magatartásokat megvalósító személy jogi úton történő felelősségre vonása érdekében. Az Üzemeltető az ilyen esetekben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából és felelősségre vonása vonatkozásában.